16 de juliol de 2020 16/7/20

Xilxes avança cap a una solució de la passarel·la de la platja després de la reunió mantinguda amb Costas

Xilxes avança cap a una solució de la passarel·la de la platja després de la reunió mantinguda amb Costas - (foto 1)

  L'Ajuntament de Xilxes ha fet un pas més cap a una solució efectiva sobre el tancament de la passarel·la de la platja després de mantindre una reunió en la Direcció General de Costas i constatar que els tècnics d'aquest departament han iniciat ja l'informe que determinarà si convé reparar els desperfectes de la instal·lació o substituir-la per una nova.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, el regidor de Turisme, Alberto Ferrando, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el cap provincial de Costas, Fernando Pérez, i el cap de projectes i obres, Leonardo Monzonís, i personal tècnic, han mantingut una trobada que ha conclòs amb el compromís de disposar de l'informe com més prompte millor per a adoptar l'opció més viable i garantir la seguretat dels ciutadans.

  En qualsevol cas, l'Ajuntament de Xilxes reclamarà al govern central que dedique una partida pressupostària bé a cobrir les despeses de la reparació de l'estructura danyada, o bé a costejar la substitució per una nova passarel·la.

  La passarel·la de la platja va ser tancada al públic per part de l'Ajuntament de Xilxes a mitjan abril com a mesura preventiva, decisió que Costas va corroborar en determinar mantindre-la tancada al públic de forma permanent.

  Així mateix, l'equip de govern ha aconseguit que Costas qualifique l'actuació com a emergent, per la qual cosa els tràmits en la redacció del projecte s'estan portant pel procediment d'urgència.

  Pujar