29 de novembre de 2020 29/11/20

Xilxes apropa la programació cultural a la platja durant la Setmana Santa

    L'Ajuntament de Xilxes ha estès la programació cultural del mes d'abril al districte marítim amb la finalitat de dinamitzar la zona de platja, a la qual molts veïns i turistes es traslladen durant aquest període de vacances de Setmana Santa.

    D'aquesta manera, la programació per al dissabte 20 d'abril es concentrarà en la Biblioplatja amb la instal·lació a partir de les 10 hores d'un Mercat Solidari de Llibres procedents de la Biblioteca Municipal, i a les 18.30 hores amb el concert acústic de la cantant Sara Ledesma. Així mateix, per al diumenge 21 d'abril està previst realitzar una sortida amb bicicleta que partirà a les 10 hores del pàrquing de la Plaça del Cirerer i un taller infantil de manualitats a les 17 hores en la Biblioplatja.

    Es tracta d'una iniciativa nova duta a terme des de la Regidoria de Cultura que diversificarà les opcions d'oci de veïns i visitants durant un cap de setmana clau a nivell turístic.

    Aquestes propostes se sumen a les activitats incloses en l'agenda cultural municipal per al mes d'abril. Així doncs, la resta d'esdeveniments programats es duran a terme en diferents escenaris del municipi amb la finalitat d'oferir alternatives culturals per a tots els públics.

    Pujar