elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Martínez "exigeix" la protecció urgent de la costa de Xilxes

Martínez "exigeix" la protecció urgent de la costa de Xilxes

    El portaveu del PP en Xilxes, Vicente Martínez, ha exigit al PSOE que cesse el càstig sobre la costa de Xilxes i “avance en la protecció de la costa amb els cinc espigons que al desembre de 2017 es van anunciar imminents”. Per al portaveu del PP en la localitat “és una bona notícia que s'haja adjudicat la redacció del projecte. El trist és que al desembre de 2017, amb el Govern del PP, es va garantir una adjudicació immediata, i la realitat és que amb el PSOE en el Govern d'Espanya s'ha bloquejat dos anys”.

    El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) anunciava ahir dimecres la contractació del projecte que ha de “protegir la nostra costa i frenar la regressió”. Per a Vicente Martínez “és fonamental que anem tots units per a garantir el futur del nostre litoral, perquè és la nostra fortalesa i no la podem abandonar”. No obstant açò, lamentablement, “a Xilxes tenim un govern que serveix a les sigles i no als ciutadans, i el resultat és que la nostra costa està cada vegada més minvada i afectada per una regressió que ens fa perdre metres de litoral any després d'anys”.

    Per al portaveu del PP a Xilxes, “és fonamental que hi haja un treball en equip que garantisca el que per justícia mereix el nostre poble”. “Hem de treballar units i exigir davant Madrid que deixen d'ignorar-nos, perquè no podem permetre un càstig que danya directament un patrimoni únic com és la nostra costa”. En aquest sentit, Martínez ha tornat a tendir la seua mà “per a treballar per Xilxes, perquè aqueix és l'únic motiu pel qual els regidors del PP estem en l'ajuntament i perquè creiem en el nostre poble enfront d'els qui solament creuen en les butaques”.

    Pujar