elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Xilxes continua treballant per la millora del servei d'autobusos

  • El consistori estudia implementar una nova línia de bus fins a l'Hospital de Sagunt al costat d'altres ajuntaments de la comarca

L'Ajuntament de Xilxes continua treballant per a garantir una millora del servei d'autobusos als veïns i veïnes de la localitat. A la recerca d'una solució, el consistori s'ha reunit amb la Conselleria d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat i amb l'empresa concessionària amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de la població durant tot l'any.

En aquesta trobada, l'alcalde de la localitat, José Martínez, ha traslladat a la Conselleria i l'empresa concessionària la necessitat urgent d'incrementar la freqüència del trajecte d'autobús entre la platja, el nucli urbà i la Vall d'Uixó. Aquesta Conselleria ha adquirit el compromís d'estudiar l'exigència de Xilxes valorant duplicar les freqüències d'autobús actuals.

En la mateixa línia, l'alcalde començarà una ronda de contactes amb diversos ajuntaments de la comarca amb el propòsit de posar en marxa una nova línia d'autobús compartida fins a l'Hospital de Sagunt. Aquest trajecte actualment és inexistent, encara que necessari per a garantir l'accessibilitat de veïns i veïnes fins a aquest centre mèdic comarcal.

Pujar