elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Xilxes ha atés a prop de 40 persones a través del servei de “Compra a casa” durant confinament

L'Ajuntament de Xilxes ha atés a prop de 40 persones a través del servei de “Compra a casa” durant confinament
  • Aquest servei es va iniciar amb l'Estat d'Alarma per a evitar que les persones vulnerables eixiren al carrer a realitzar les seues compres

L'Ajuntament de Xilxes ha atés a prop de 40 persones a través del servei de compra de productes bàsics a domicili que es va posar en marxa amb l'inici de l'Estat d'Alarma, amb l'objectiu d'evitar que les persones amb major risc de contagi eixiren al carrer.

El consistori ha ofert aquest servei a la ciutadania i el personal de serveis socials i la brigada municipal han estat els encarregats de donar resposta a les sol·licituds rebudes. A més, en col·laboració amb la farmàcia del municipi també s'ha garantit sota demanda el lliurament de la compra de medicaments casa per casa.

Una altra de les mesures implementades per part de l'Ajuntament ha estat garantir productes d'alimentació a famílies amb menors que han quedat en situació de vulnerabilitat a causa de la pandèmia. El consistori ha dedicat 2.225€ de fons municipals a aquestes ajudes.

També es va posar en marxa una iniciativa per a fer arribar a tot l'alumnat el material necessari per a seguir les classes des de casa durant l'Estat d'Alarma. Juntament amb la direcció del CEIP Lluís Vives, s'ha repartit el material a més de 100 alumnes del centre educatiu de Xilxes.

Encara que Xilxes està en fase 1 de desescalada, tant les ajudes a persones en situació de vulnerabilitat com el servei de compra a casa segueixen en funcionament.

 

Pujar