23 de gener de 2021 23/1/21

L'Agrupació Local de Xilxes recolza el projecte de Diputació pel qual aposta l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE

    L'Agrupació Local del PSPV-PSOE de Xilxes recolza el projecte de ‘Diputació del canvi’ pel qual ha apostat l'Executiva Provincial. ‘En una situació com l'actual i després de 24 anys de mals governs del PP es necessitava dissenyar un equip amb els perfils pels quals s'ha optat. Un equip que estiga compost per persones amb plena disponibilitat que ajuden a visibilitzar als pobles més xicotets de la província, amb els quals la nova Diputació té el deure moral de bolcar-se per a intentar superar o almenys pal·liar el greu problema de la despoblació, que porten molts anys arrossegant’, han assenyalat fonts de l'agrupació. 

    El PSOE de Xilxes considera que aquest és el moment de les xicotetes poblacions. A més, estima que ha estat tot un encert l'elecció de les tres persones incloses en la llista per l'Executiva Provincial per a representar al partit judicial de Nules, ja que tant Ximo Huguet, com Manel Martínez o Lluïsa Monferrer han donat sobrades mostres que són uns extraordinaris gestors.

    ‘Estem en un moment en el qual es necessita altura de mires perquè no es tracta d'excloure a ningú, sinó de construir un projecte comú de Diputació del qual tots ens puguem sentir orgullosos’, han conclòs.

     

    Pujar