elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les festes de Xilxes atorguen protagonisme a l'esport amb la celebració del III Aquatló Popular

Les festes de Xilxes atorguen protagonisme a l'esport amb la celebració del III Aquatló Popular
  • Prop de 150 esportistes s'han donat cita a la platja del Cirerer per a participar en aquest campionat puntuable a nivell autonòmic

MÉS FOTOS
Les festes de Xilxes atorguen protagonisme a l'esport amb la celebració del III Aquatló Popular - (foto 2)

Les festes de Sant Roc de Xilxes atorguen protagonisme a l'esport amb la celebració del III Aquatló Popular ‘Platges de Xilxes’, que ha reunit a prop de 150 esportistes a la platja del Cirerer. 

Guillem Segura i Sonia Ruiz han estat els guanyadors d'aquesta prova organitzada per Triatló Xilxes i l'Ajuntament puntuable per al campionat autonòmic d’aquatló i paratriatló. L'alcalde de Xilxes, José Martínez, i el president de la Federació Valenciana de Triatló, Valeriano Moreno, han estat els encarregats de lliurar els diferents trofeus. 

El recinte taurí del nucli marítim ha estat un altre dels punts més multitudinaris d'aquesta segona jornada festiva. Així mateix, la solta d'un bou brau de la ramaderia de Román Sorando ha suscitat gran expectació entre els aficionats taurins. La jornada ha finalitzat amb un bou embolat de Pedro Peris i discomóvil. 

La Festa Eivissenca organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes, a la qual s'han inscrit 300 persones, serà el plat fort de la programació del diumenge 11 d'agost.

Pujar