20 d’octubre de 2020 20/10/20

El PP demana "acatar la voluntat popular i respectar el resultat de la Consulta"

El PP demana "acatar la voluntat popular i respectar el resultat de la Consulta" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana "acatar la voluntat popular i respectar el resultat de la Consulta" - (foto 2)

  El Partit Popular de Xilxes ha instat avui al tripartit que governa en la localitat a respectar la voluntat popular que va votar per majoria a favor de mantenir com a zona urbanitzable el que van anar els PAI de Golf.

  El portaveu del PP, Vicente Martínez, ha manifestat que el resultat "és sinònim de futur i oportunitats per al nostre municipi i demostra que els veïns estan bolcats i compromesos amb aquelles decisions importants per a Xilxes i que marquen el rumb i el full de ruta en matèria urbanística per als pròxims anys".

  Martínez, que ha recordat que el PP "ha sigut l'únic partit que ha apostat per mantenir com a urbanitzables aquests sectors", ha destacat que "encara que el resultat de la consulta no és vinculant, sí reflecteix el sentir general de la població. Un resultat que no s'identifica amb la postura del govern però que entenem ha de respectar-se perquè, en cas contrari, es demostraria que la consulta no ha sigut més que un sainet per a fingir que tenim un govern que vetla per la participació dels ciutadans en la vida pública".

  "Esperem per responsabilitat i lleialtat institucional que la resta de grups polítics municipals atenga al resultat democràticament expressat pels xilxeros que han dit de manera clara i rotunda el que volen que faça el seu Ajuntament", ha conclòs el dirigent del PP.

  Pujar