27 d’octubre de 2020 27/10/20

El concurs de paelles de les festes de Xilxes reuneix 300 comensals

El concurs de paelles de les festes de Xilxes reuneix 300 comensals - (foto 1)
  • Aquest any després del dinar els veïns i veïnes ha pogut ballar al ritme de les versions rockeres del grup ‘Los replicantes’

El concurs de paelles de les festes de Xilxes ha reunit a prop de 300 comensals en la plaça Joan Pau II, que s'ha convertit en un dels punts més multitudinaris de la jornada.

Les diferents penyes han participat en aquest esdeveniment gastronòmic cuinant la tradicional paella per a degustar-la posteriorment amb la companyia d'amics i familiars. A més, aquest any la música del grup ‘Los replicantes’ ha amenitzat la vesprada.

Després del ‘tardeo’ l'ambient festiu s'ha traslladat al recinte taurí, on s'ha soltat un bou cerril de la ramaderia Valdefresno patrocinat per la Penya ‘Els Guateles’.

A la nit també s'ha viscut la cercavila de disfresses, que ha recorregut els carrers del municipi per a finalitzar en la plaça Joan Pau II, on ha continuat la nit amb una discomóbil.

Els actes taurins seran de nou protagonistes en la jornada del dijous 19 de setembre, en la qual s'exhibirà un bou cerril de la ramaderia Barcial patrocinat per la Penya ‘Els Joves’.

Pujar