24 de novembre de 2020 24/11/20

Xàtiva construirà el nou pavelló auxiliar junt al Francisco Ballester

Xàtiva construirà el nou pavelló auxiliar junt al Francisco Ballester - (foto 1)
  • El regidor d’Esports es va reunir divendres amb la Coordinadora de Clubs, que ha realitzat aportacions per a la nova infraestructura

El passat divendres va tindre lloc en l’Ajuntament de Xàtiva una reunió entre el regidor d’Esports Pedro Aldavero i la Coordinadora de Clubs esportius de Xàtiva, per tal comunicar la ubicació del nou pavelló auxiliar que està previst construir.

Finalment, aquesta nova instal·lació s’ubicarà junt al Pavelló Francisco Ballester, malgrat que en un primer moment es va plantejar la possibilitat de col·locar-la junt al pavelló de voleibol. No obstant, però, es va descartar finalment la seua viabilitat degut a les seues dimensions, que minimitzarien l’aparcament i impedirien la celebració de la Fira del Bestiar, que es va habilitar en aquest espai fa alguns anys.

Aquesta nova ubicació va obtenir divendres el recolzament i l’aprovació dels clubs esportius de la ciutat, els quals van poder conèixer de primera mà el projecte que es pretén dur a terme, dins del compromís de la regidoria d’Esports de comptar amb el vist i plau de la Coordinadora com a ens representatiu de clubs i associacions esportives.

«Ens hem reunit amb la coordinadora de clubs per a donar-los a conèixer l’estudi del nou pavelló auxiliar que es va a construir a la nostra ciutat i la seua ubicació, i s’ha aprofitat per manifestar les aportacions que consideren necessàries per a la nova infraestructura, que servirà per al dia a dia i per a millorar la qualitat dels entrenaments dels clubs.  Vull agrair a la Coordinadora de clubs el treball que han fet i per descomptat totes les seues aportacions seran tingudes en compte», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha afegit que «aquest pavelló era un compromís ferm de l’equip de govern, que està prop de ser una realitat. No obstant, tampoc ens oblidem de les remodelacions que cal fer al pavelló de voleibol, que és un espai important per a nosaltres en una bona ubicació», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

El següent pas en aquest sentit serà la redacció del projecte d’aquest pavelló auxiliar, al que seguirà la licitació de les obres que, està previst, puguen iniciar-se a finals d’any.

Pujar