18 d’octubre de 2019 18/10/19

L'antic escorxador continua prenent forma amb l'avanç de la seua rehabilitació

L'antic escorxador continua prenent forma amb l'avanç de la seua rehabilitació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'antic escorxador continua prenent forma amb l'avanç de la seua rehabilitació - (foto 2)

  La rehabilitació i millora de l'antic escorxador ubicat front al Centre Comercial Plaza Mayor, junt al Parc de Bombers i el Mercat d'abastos, continua prenent forma.

  Les obres estan emmarcades a la II fase del Programa «Escorxador Viu», dintre del Projecte ET FORMEM, que començà el passat mes maig i que té una durada de dotze mesos. Els deu participants d'aquesta segona fase estan donant forma en la instal·lació a un despatx i dues aules de formació, així com lavabos accessibles.

  A més a més, també s'han iniciat converses amb el Consorci de Bombers i l'Escola Taller, obrint la possibilitat de crear en aquesta ubicació un Centre de Formació per a Bombers de caràcter provincial, però amb la intenció de que siga un centre referent també a nivell autonòmic.

  «Estem aconseguint formar i facilitar treball a un grup de persones, recuperar un espai municipal degradat i cooperar amb el cos de bombers per a que puguen gaudir d'unes millors instal·lacions on poder desenvolupar el seu treball», ha explicat el primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica Miquel Lorente.

  Cal recordar que els projectes ET FORMEM són mixtos d'ocupació i formació, finançats per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, el SERVEF i cofinançats pel Fons Social Europeu en un 50%. La seua finalitat és facilitar la inserció laboral i la permanència en el sector, amb la posada en marxa d'accions formatives que s'alternen amb la prestació de serveis d'utilitat pública i interés social.

  ocultar
  L'antic escorxador continua prenent forma amb l'avanç de la seua rehabilitació
  Pujar