elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Xàtiva continua amb el repartiment de material a centres sanitaris, socials i comercials

L’Ajuntament de Xàtiva continua amb el repartiment de material a centres sanitaris, socials i comercials
  • Ja s’han repartit, entre d’altres, més de 17.600 mascaretes, 1.400 guants i 625 pantalles de protecció

L’Ajuntament de Xàtiva continua amb el repartiment de materials a les entitats públiques i socials per tal de complementar l’aprovisionament que es porta a terme per part de les diferents institucions públiques. De moment s’han repartit ja més de 17.600 mascaretes (de les 30.000 que s’han adquirit), 1.400 guants, 650 gorros, 625 pantalles de protecció, així com ara desenes de jupetins, impermeables, cobre-peus,  i gels desinfectants.

Aquests materials han anat a parar a l’Hospital i als centres de salut, a les diferents residències per a majors ubicades a Xàtiva, i com a complement del material aportat pel departament de Serveis Socials a través del Servei d’Ajuda a Domicili. També s’ha repartit al Mercat Municipal, al comerç de la ciutat, al personal de l’Ajuntament, a les diferents pedanies de Xàtiva i als taxistes i a la plantilla de la Policia Local.

El regidor de Manteniment del Medi Urbà, Ricardo Martínez, ha destacat que «l’Ajuntament manté un contacte diari amb les entitats per tal de reposar els materials necessaris una vegada esgotats», al temps que ha explicat que «està previst seguir abastint al comerç de la ciutat de mascaretes i de dosificadors de gel per als llocs d’atenció i venda al públic». 

 

Pujar