27 de novembre de 2020 27/11/20

El Festival Al Ras es consolida amb la quarta edició com a cita per a la gent jove

El Festival Al Ras es consolida amb la quarta edició com a cita per a la gent jove - (foto 1)
  • La novetat d’aquesta edició del festival serà l’addició d’una nit de orquestra, junt a les dos nits de DJs i de grups locals que es mantenen com les anteriors edicions

La Casa de la Joventut de Xàtiva acollirà aquesta vesprada a les 20.30 hores la presentació del Festival Al Ras de la Fira de Xàtiva, amb la presència del regidor de la fira Pedro Aldavero, la regidora de Joventut Lena Baraza, la Reina de la Fira Laura Vidal i alguns dels grups i Djs participants.

Es tracta del quart any consecutiu en què el Jardí de la Pau albergarà cada nit de Fira, a partir de les 21:00 hores, concerts de Djs i grups locals -combinats amb algun altre grup forà- destinats a la gent més jove i amb entrada gratuïta en un espai totalment obert.

Hi haurà tres nits de Djs, que començaran el dia 14 amb la posada en escena de DJ Dany Markez, DJ Baldovi Live Drums, DJ Vercher, DJ Martínez i los Djs Fran Cabrerizo i Bruno Mateu. Aquesta nit serà un poc més especial, on Congelados Angela col·laborarà repartint gelats. El divendres 17 serà el torn de DJ Robres, DJ Mark i DJ Ciber. I ja el dilluns 19 conclouran les nits de música electrònica amb DJ David SanSan, DJ Kike Samit, DJ Ernest i DJ Red Rabbit. Pel que fa als concerts, també hi haurà dos nits: la primera tindrà lloc el dia 15 d’agost, quan es podrà escoltar als grups locals Jazz Woman junt amb Nine Mile Sound System, Orígens i Pablo Grimaltos. El diumenge 18 serà el torn de Sexy Zebras, Palmera, Kai Mars, Barbaritats i Noah Histeria; la novetat d’aquest any respecte a les edicions anteriors és la nit del divendres 16 on tocarà una Orquestra, la primera en totes les edicions del festival, en aquest cas, Hornet.

El Festival Al Ras es un espai consolidat on els joves ja no tenen que eixir de la ciutat per tal de gaudir de concerts i discomòbils, responent així a les necessitats dels més joves i a més, aportant una oportunitat a tots els joves que volen donar a conèixer la seua música.

Per altra banda, l’horari del festival serà de 21.00 hores a 03.00 hores, encara que tant el dimecres 14 i el dissabte 17 el festival s’allargarà fins les 03.30 hores. Per últim, cal recalcar la col·laboració de Inelcom, BlueRadio, Montsant, TactoMedia i Congelados Ángela, gràcies a les quals es pot portar una nova edició d’aquest festival.

Pujar