elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos detinguts per presumpte delicte contra la salut pública, després de la confiscació de 400 plantes de marihuana

Dos detinguts per presumpte delicte contra la salut pública, després de la confiscació de 400 plantes de marihuana
  MÉS FOTOS
  Dos detinguts per presumpte delicte contra la salut pública, després de la confiscació de 400 plantes de marihuana - (foto 2)
  Dos detinguts per presumpte delicte contra la salut pública, després de la confiscació de 400 plantes de marihuana - (foto 3)

  Per part de la Policia Local de Vinaròs aquesta passada matinada s'ha procedit a la detenció de dos homes com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública i un d'ells, a més, per tinença il·lícita d'armes.

  L'actuació s'ha desenvolupat al voltant de les 01:15 hores del dimecres 22 d'agost, amb motiu dels serveis de vigilància preventiva que la Policia Local té establerts a la zona rural del terme municipal, amb la finalitat d'evitar possibles robatoris en habitatges, explotacions ramaderes i/o agrícoles.

  En aquest servei preventiu en la partida Soterranyes, a l'altura del punt quilomètric 9,7 de la N-232, circulant per un camí rural, els agents s'han adonant d'una forta olor a marihuana en passar junt una granja porcina abandonada. Al detenir el vehicle, els va sorprendre la presència d'un gos de raça perillosa, així com de dos homes que es trobaven dormint en un matalàs. Al costat d'un d'ells, coberta amb una manta, els agents confisquen una escopeta sense llicència alguna, motiu pel qual se li imputa al seu portador un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes.

  Després de realitzar una inspecció de les instal·lacions, es localitzen un total de 401 plantes de marihuana, així com 11 dipòsits d'aigua de 1050 litres per al seu reg, eines per al cultiu i posterior pesatge.

  Els dos joves vintanyers de nacionalitat colombiana, són detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública. Així mateix, el gos perillós localitzat en el lloc de la intervenció, és retirat i custodiat pel servei municipal contractat a aquest efecte.

  Tota la droga intervinguda és retirada del lloc amb la col·laboració de la Brigada de Serveis de l'Ajuntament de Vinaròs, traslladada pel seu pesatge juntament amb els detinguts, al lloc principal de la Guàrdia Civil, per a la posada a la disposició de l'autoritat judicial.

  Pujar