Castellano

Omar Montes, amenaçat de mort pels presos de la presó de Villena

Omar Montes, amenaçat de mort pels presos de la presó de Villena
  • Han pujat diversos vídeos a Tik Tok en què apareixen amb el rostre cobert per no poder ser identificats i on amenacen i insulten Omar Montes

Segons s'ha revelat els últims dies, el cantant Omar Montes estaria sent víctima d'amenaces de mort per part de presos de la presó de Villena. Pel que sembla, aquests han utilitzat telèfons mòbils que van aconseguir introduir a la presó per enviar missatges amenaçadors al cantant a través de 'Tik Tok'.

Han pujat diversos vídeos a l'aplicació en què apareixen amb la cara coberta per no poder ser identificats i on amenacen i insulten Omar Montes.

La notícia l'ha donat el 'El Programa d'Ana Rosa', que han avançat que els funcionaris de la presó han confiscat els telèfons i estan investigant com s'han pogut produir aquests missatges. Pel que sembla estaven utilitzant els telèfons per traficar amb droga, però també per penjar vídeos per amenaçar personatges famosos, han assenyalat al programa.

Els reclusos havien utilitzat els mòbils per crear-se perfils a xarxes socials i publicaven vídeos en què deien "Omar estás muerto".

Pujar