Castellano

Dos ferits després de l'accident d'un helicòpter a l'embassament d'Amadorio a la Vila Joiosa

Dos ferits després de l'accident d'un helicòpter a l'embassament d'Amadorio a la Vila Joiosa
  • Pel que sembla, l'helicòpter, pertanyent a una empresa privada, estava fent pràctiques de maniobres per agafar aigua de l'embassament quan ha passat l'accident

MÉS FOTOS
Dos ferits després de l'accident d'un helicòpter a l'embassament d'Amadorio a la Vila Joiosa - (foto 2)
Dos ferits després de l'accident d'un helicòpter a l'embassament d'Amadorio a la Vila Joiosa - (foto 3)
Dos ferits després de l'accident d'un helicòpter a l'embassament d'Amadorio a la Vila Joiosa - (foto 4)

Els bombers del Consorci Provincial d'Alacant han intervingut aquest migdia en l'accident que ha patit un helicòpter que ha caigut a l'embassament d'Amadorio a la Vila Joiosa i s'ha enfonsat a l'aigua, han rescatat el pilot i el copilot de l'aviació que es trobaven a estat de xoc.
Pel que sembla, l'helicòpter, pertanyent a una empresa privada, estava fent pràctiques de maniobres per agafar aigua de l'embassament quan ha passat l'accident. Cap a les 14.39 els equips d'emergències han rebut l'avís.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU. L'equip mèdic no ha pogut accedir fins a la tripulació de l'aeronau i han estat evacuats a l'aeròdrom de Mutxamel, a l'helicòpter del Consorci Provincial de Bombers.

Un cop allà, l?equip sanitari d?una unitat de SVB ha assistit als dos ocupants, dos homes de 42 i 50 anys, que presentaven traumatismes.

Posteriorment, els ferits han estat traslladats a la Clínica Vistahermosa d'Alacant, a l'ambulància de suport vital bàsic.

Pujar