31 d’octubre de 2020 31/10/20

El PSPV-PSOE de la Vilavella destaca la històrica actuació que es durà a terme al castell

    El PSPV-PSOE de la Vilavella destaca l'actuació que es durà a terme al castell de la Vilavella i que es convertirà en la primera que es duu a terme en aquest important patrimoni local en la història del municipi. Martínez explica que "aquests treballs que es desenvoluparan són fruit de la col·laboració entre administracions, que sempre resulta positiva. Gràcies al treball d'aquest equip de govern podrem comptar amb fons del consistori, de la Diputació Provincial de Castelló i dels Fons Feder de la Unió Europea. No ens cansem de dir que el patrimoni local de la Vilavella és molt ric i portem quatre anys treballant per posar-ho en valor per a recuperar la nostra identitat com a poble".

    L'alcalde, que també serà candidat en els pròxims comicis del 26 de maig, explica que "en municipis com el nostre és molt important saber dialogar i la col·laboració entre les institucions. L'Ajuntament ha d'estar al capdavant, com a administració més pròxima a la ciutadania, per a liderar projectes interessants i aconseguir fons gràcies a la cooperació i així ho hem entés els socialistes que estem en majoria en el govern municipal. A més, tenim el compromís de seguir amb aquest treball per a continuar recuperant el patrimoni municipal, que ens fa afermar el nostre sentiment de pertinença a la Vilavella, per la qual cosa sol·licitarem la confiança dels nostres veïns el pròxim 26 de maig per a continuar amb aquest treball".

    "En aquesta legislatura hem estat sempre oberts a la col·laboració amb altres administracions, s'ha demostrat en projectes com la remodelació del parc de la Vieta en la qual ha col·laborat la Diputació de Castelló" i afig que "la Generalitat també ha demostrat que li importa la Vilavella i s'ha implicat en diversos projectes, com l'arranjament de camins rurals o el carril bici, que l'Ajuntament s'encarregarà de completar", conclou el candidat a revalidar l'alcaldia per al PSPV-PSOE.

    Pujar