16 de gener de 2021 16/1/21

Vilafamés inicia els seus festejos nadalencs

Vilafamés inicia els seus festejos nadalencs - (foto 1)
  • Primer cap de setmana d'activitats Nadalenques

MÉS FOTOS
Vilafamés inicia els seus festejos nadalencs - (foto 2)
Vilafamés inicia els seus festejos nadalencs - (foto 3)
Vilafamés inicia els seus festejos nadalencs - (foto 4)
Vilafamés inicia els seus festejos nadalencs - (foto 5)
Vilafamés inicia els seus festejos nadalencs - (foto 6)

L'Ajuntament de Vilafamés ha donat inici als seus festejos Nadalencs aquest divendres, amb un clar sentit cap a la integració de tota la societat. Començant amb un concert per als més xicotets on han pogut ballar, cantar i gaudir de la actuació del grup Trobadorets. L'acte sens dubte ha aconseguit entretindre i divertir tant a xiquets com a majors als qui també es va fer participes amb diferents jocs.

Aquest dissabte s'ha viscut un ple absolut en el concert a càrrec de la Banda Jove de l'Associació Cultural La Roca de Vilafamés. On els joves talents han demostrat una vegada més la seua capacitació, interpretant les bandes sonores dels clàssics del cinema com Forest Gum, “Misión Imposible”, Pocahontas, també tocant els èxits  de la banda anglesa Queen i un final Nadalenc amb els mes xicotets cantant al compàs de la música.

Finalment, el tancament del primer cap de setmana ha vingut de la mà de la Coral de Vilafamés presentat per Carmen Andrada i dirigida per David Martinez, que han interpretat clàssics nadalencs com La Nit de Nadal, Nit de Pau i “Blanca Navidad” entre altres.

Aquesta primera jornada, que continuarà amb un contacontes en anglés de la mà de “The Elf`s inventors”, serà el punt de partida d'una programació que inclou 13 actes dirigits a tot tipus de públic i que busquen que “la família i els amics gaudisquen d'aquestes festes tan importants”, explica la regidora de Festes, Isabel Nebot. Entre les cites més destacades es troben la carrera de Sant Silvestre, la “Fira de Nadal” o la nit de Cap d'any amb l'orquestra Oceanic i la discomovil TheEnd.

Els festejos Nadalencs finalitzaran com de costum amb la Cavalcada Real, que recorrerà des de l'Avinguda Fabian Ribes fins a l'Església parroquial de l'Asunción on es repartiran els regals als més xicotets.

Pujar