23 de gener de 2021 23/1/21

El PP de Vilafamés farà realitat el centre de salut després del fracàs dels quatre anys del bipartit

El PP de Vilafamés farà realitat el centre de salut després del fracàs dels quatre anys del bipartit - (foto 1)

    El Partit Popular de Vilafamés, si guanya les eleccions, farà realitat el centre de salut després del fracàs dels quatre anys del bipartit. Així ho ha anunciat la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Vilafamés, Marisa Torlá, que ha assegurat que “va ser el PP el que va iniciar el projecte en el 2014 i serem nosaltres els que engegarem el centre en aquesta legislatura”.

    “Per a nosaltres la màxima prioritat són i seran sempre els veïns” per açò, ha assegurat Torlá “per al PP per sobre de qualsevol projecte està la construcció del centre de salut i si els nostres veïns ens donen la seua confiança per a governar el pròxim 26 de maig, des del minut un anem a bolcar-nos al 100% perquè siga una realitat com més prompte millor”.

    L'alcaldable ha atribuït a la “mala gestió” del Pacte del Batlle que “els veïns de Vilafamés porten més de dos anys i mitjà sent atesos en pèssimes condicions” i, en aquest sentit, ha denunciat que “des que es va derrocar l'antic centre de salut Triem Vilafamés - Compromís i PSOE, han sigut incapaços de condicionar un local digne per a passar consulta”.

    “El bipartit ha abandonat la sanitat dels veïns de Vilafamés que estan sent atesos en espais xicotets i sense cap intimitat i el nostre compromís és retornar-los tots els drets que han perdut en aquests anys a les mans d'uns partits que han tingut la vista posada a prioritzar altres projectes i deixant de costat el realment important”.

    Pujar