31 d’octubre de 2020 31/10/20

La pluja desllueix la primera jornada de Sant Antoni a la Basseta

La pluja desllueix la primera jornada de Sant Antoni a la Basseta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La pluja desllueix la primera jornada de Sant Antoni a la Basseta - (foto 2)
  La pluja desllueix la primera jornada de Sant Antoni a la Basseta - (foto 3)
  La pluja desllueix la primera jornada de Sant Antoni a la Basseta - (foto 4)
  La pluja desllueix la primera jornada de Sant Antoni a la Basseta - (foto 5)

  La pluja que va caure ahir per la vesprada nit va deslluir la primera jornada de la festivitat de Sant Antoni al nucli de la Basseta de Villafamés. Els veïns i veïnes ho tenien tot preparat per a realitzar la tradicional volta dels cavallistes pels diferents carrers de la pedania, però la pluja ho va impedir.

  Davant la situació, l'organització va decidir la suspensió de l'acte degut a les condicions climatològiques i va improvisar un espai dins del centre social de la Basseta per a poder portar a terme el repartiment del rotllo, ja que al carrer, no deixava de ploure. Així, els veïns i els pocs visitants que van participar ahir de la festa van poder recollir el rotllo en un acte en el que van estar presents l'alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, i diferents membres de la corporació municipal.

  Els veïns esperen que avui dissabte i demà diumenge el temps els done una treva i es puguen portar a terme les diferents activitats. La programació preveu la celebració aquesta vesprada dels Jocs Tradicionals i del 'Tardeo Bassetero', amb l'actuació del grup La Meligrana. Per la nit, després del sopar de pa i porta, si la climatologia ho permet, tindrà lloc l'actuació musical del grup de Vilafamés 'Espardenyes'. La festa continuarà amb la discomòbil The End. Demà diumenge es tancaran les celebracions de Sant Antoni amb el 'bureo' de la rondalla de Vistabella i un dinar de paella per als socis i col·laboradors.

   

  Pujar