Castellano

La Policia Local multa a un individu per incivisme en ple estat d'alarma

La Policia Local multa a un individu per incivisme en ple estat d'alarma

  No tot val. Els agents de la Policia Local van denunciar dijous passat 23 d'abril a un individu per saltar-se la normativa vigent en abocar estris i enderrocs fora del contenidor una pràctica incívica que està prohibida. També va ser denunciat un veí per passejar a la seua mascota sense corretja.

  Els fets van esdevindre al carrer Artesans situat en el polígon Canastell. Entrada la vesprada, la Policia Local va tindre coneixement que un conductor d'un camió havia deixat una sèrie d'estris i enderrocs en el contenidor situat en aquesta via.

  Els agents es van personar en la zona i després d'analitzar la informació proporcionada per un testimoni van aconseguir identificar a l'individu, qui finalment va admetre que havia tirat aquests residus. La policia va procedir a denunciar-ho.

  També aqueix mateix dia, però al matí, els agents van denunciar un veí per passejar a la seua mascota sense corretja. Aquests fets van succeir en els voltants del carrer Sol i la plaça Enginyer José Ramón García Antón.

  Tots dos infractors hauran de fer front a la sanció corresponent a la normativa municipal vigent.

  El regidor de Seguretat, José Manuel Ferrándiz, ha assenyalat que “ara més que mai és necessari ser cívics i complir amb la normativa vigent, de no fer-ho, els nostres agents procediran a denunciar totes les males pràctiques que detecten”.

  Pujar