7 d’agost de 2020 7/8/20

Les obres del carrer Manuel de Falla començaran a mitjan juliol

Les obres del carrer Manuel de Falla començaran a mitjan juliol - (foto 1)
  • L'Ajuntament ha informat els veïns i veïnes de la zona mitjançant correu ordinari

Les obres de reurbanització del carrer Manuel de Falla començaran aquest mes de juliol. Per a informar de tots els aspectes que es duran a terme en aquesta actuació, així com de la restriccions de trànsit que es produiran per aquestes, l'Ajuntament ha començat aquest divendres a enviar als veïns i veïnes de la zona una carta explicativa. Primerament es manarà una remesa de 50 cartes.

En el document, l'àrea d'Infraestructures explica els motius que han portat al consistori ha realitzar aquesta actuació. Aquests s'emmarquen dins del programa de millora progressiva del centre històric. On es donarà resposta a les demandes veïnals sobre accessibilitat i millores del trànsit.

Amb aquesta actuació el carrer passarà a ser semipeatonal amb preferència per al vianant. També es durà a terme la renovació dels serveis urbans existents. Una vegada finalitzen les obres del carrer Manuel de Falla canviarà de sentit de circulació. Les obres contemplen una inversió aproximada de 250.000 euros i tindran un termini d'execució de 6 mesos. 

En la carta també s'informa que durant tots els treballs es mantindrà l'accés per als vianants i s'avisarà amb antelació mitjançant cartelleria en els portals i guals perquè els veïns i veïnes sàpien quan podran fer ús dels garatges. D'ofici, l'Ajuntament retornarà la taxa de guals als afectats per les obres de manera proporcional al mateix temps que no s'haja pogut utilitzar est.  

El regidor d'Infraestructures, Jesús Arenas, ha assenyalat que “amb aquesta carta volem que prèviament a l'inici de les obres els veïns i veïnes estiguen informats de tota el que es realitzarà. Sabem que aquesta actuació dificultarà el desenvolupament d'uns certs aspectes de la vida diària a tots ells, per la qual cosa els demanem disculpes. Però, una vegada finalitzades aquestes obres veuran millorat el seu entorn”.

Pujar