Castellano

L'Ajuntament obri el telèfon d'atenció psicològica a sanitaris i personal de residències de majors

L'Ajuntament obri el telèfon d'atenció psicològica a sanitaris i personal de residències de majors

    Ajudar a canalitzar la situació actual a la ciutadania. Des que va començar l'actual crisi sanitària, l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Vicent, va posar en marxa un telèfon d'atenció psicològica per a prestar consells i ajuda a la ciutadania durant aquests dies de confinaments. A partir d'ara aquest servei també estarà a la disposició de sanitaris i personal de residències de majors.

    La crisi generada per la covid-19 està donant lloc a situacions mai abans viscudes per la població, sobretot per a alguns sectors de treball com és el que desenvolupen sanitaris o personal de residències de majors. En una reunió recent, entre l'equip de psicòlegs del consistori i la regidor, Isabel Candela, han decidit obrir el telèfon d'atenció psicològica a aquest col·lectiu de treballadors.

    “Sabem de l'estrés i pressió que actualment aquestes persones tenen diàriament en els seus llocs de treball i creiem que podem ser-los de suport en aquests durs moments”, han explicat, la regidor i el cap de Serveis Socials i psicòleg, Marí Martínez.

    Aquests serveis es poden sol·licitar en el telèfon 687 60 27 98 en horari de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

    Pujar