22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ajuntament deixa el pàrquing gratuït als treballadors municipals i de la zona centre

L'Ajuntament deixa el pàrquing gratuït als treballadors municipals i de la zona centre - (foto 1)

    Com a mesura excepcional amb motiu del COVID-19, l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha dictat una instrucció en la qual, a fi de reduir contactes directes o indirectes sobre la via pública, deixa l'entrada gratuïta al pàrquing situat en els baixos de l'Ajuntament durant el temps que dure l'estat d'alarma. 

    Aquest servei el podran utilitzar tots els i les treballadores de l'Ajuntament, així com aquelles persones que tinguen el seu establiment o prop del pàrquing municipal i hagen de mantindre'l obert de manera presencial per motius de necessitat. També podran fer ús del pàrquing les i els empleats d'aquests establiments. 

    Per a les persones interessades dels comerços locals de la zona podran sol·licitar un abonament gratuït enviant un email al Coordinador del Pàrquing jjsanchez@raspeig.org indicant nom, cognoms, DNI, naturalesa de l'establiment i matrícula del vehicle. Després d'això, l'empleat municipal donarà resposta a aquest email activant l'abonament amb la major celeritat possible. 

    El regidor d'Infraestructures, responsable de la gestió del pàrquing municipal, Jesús Arenas, ha assenyalat que "ens trobem davant una situació excepcional, en la qual hem de prendre mesures que faciliten tot el possible les labors diàries als nostres veïns i veïnes. Des de l'Ajuntament de Sant Vicent farem tot el necessari perquè així siga perquè només junts superem al virus". 

    Pujar