Castellano

Ciudadanos denuncia que l'Ajuntament entrega a la tardor el vestuari d'estiu als treballadors després de caducar el contracte

Ciudadanos denuncia que l'Ajuntament entrega a la tardor el vestuari d'estiu als treballadors després de caducar el contracte
  • El líder de Cs Pachi Pascual critica “la mala gestió del Govern socialista que ha sigut incapaç de renovar un contracte que porta quasi un any i mig caducat”

MÉS FOTOS
Ciudadanos denuncia que l'Ajuntament entrega a la tardor el vestuari d'estiu als treballadors després de caducar el contracte - (foto 2)

“La mala gestió del Govern socialista provoca situacions surrealistes com que els treballadors de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig reben a la tardor el vestuari d'estiu”. Així s'ha expressat el líder de Ciudadanos (Cs), Pachi Pascual, que ha denunciat que el Govern municipal no haja sigut capaç de renovar a temps el contracte de subministrament del vestuari i els equips de protecció individual, que va caducar al maig de 2018, fa ja quasi un any i mig.

El grup municipal de Ciudadanos ha explicat que la falta de previsió del Govern local ha provocat la caducitat del contracte, la qual cosa va portar a l'alcalde, el socialista Jesús Villar, a signar un contracte menor per import de més de 8.000 euros per a comprar l'uniforme bàsic dels treballadors municipals. “El més cridaner és que aqueix contracte menor no es va fer fins al 24 de juliol, ja en ple estiu, un retard injustificat que va fer inviable que el vestuari fóra subministrat per als mesos d'estiu”, ha explicat Pachi Pascual.

A preguntes del grup municipal de Ciudadanos, el regidor de Recursos Humans, José Manuel Ferrándiz (PSOE), va reconéixer en l'últim ple que fins al 24 de setembre no es va rebre el vestuari d'estiu, afegint que encara estaven pendents que l'empresa fera lliurament de les botes de seguretat. A més, va admetre que hauran de fer un altre contracte menor per al vestuari d'hivern perquè encara no han finalitzat els plecs per a traure a licitació el nou contracte, que va caducar fa quasi un any i mig.

Pachi Pascual ha indicat que “no és de rebut que el Govern municipal recórrega una vegada i una altra al pegat de fer contractes menors per a serveis que haurien d'eixir a licitació oberta dins del termini i en la forma escaient, una situació que impedeix que puguen presentar-se diverses empreses, que puguen oferir millores i que oferisquen un preu més econòmic per a l'Ajuntament de Sant Vicent”.

El grup municipal de Ciudadanos ha recordat que el Govern local ha adjudicat amb més d'un any de retard el contracte de prevenció de riscos laborals, deixant als més de 400 treballadors de l'Ajuntament sense la revisió mèdica a la qual tenen dret i que ha motivat diverses denúncies davant la Inspecció de Treball.

Pujar