Castellano

Ciudadanos demana a l'alcalde que informe als veïns i comerciants del projecte per a convertir en zona de vianants Pintor Picasso

Ciudadanos demana a l'alcalde que informe als veïns i comerciants del projecte per a convertir en zona de vianants Pintor Picasso
  • El líder de Cs Pachi Pascual afirma que “el Govern municipal ha aprovat un contracte de 17.000 euros abans de consultar als principals afectats”

MÉS FOTOS
Ciudadanos demana a l'alcalde que informe als veïns i comerciants del projecte per a convertir en zona de vianants Pintor Picasso - (foto 2)

El líder de Ciudadanos (Cs), Pachi Pascual, ha demanat a l'alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar, que informe als veïns i comerciants de Pintor Picasso i adjacents sobre el projecte de conversió en zona de vianants d'aquest carrer. El Govern municipal, format per PSOE i EU, va aprovar fa dos mesos la redacció d'un projecte d'obres denominat ‘Conversió en zona de vianants del carrer Pintor Picasso i reordenació d'accessos al centre històric’ per un import de 17.263 euros.

Pachi Pascual ha explicat que “el Govern local ha aprovat aquest projecte d'obres, a través d'un contracte menor, abans de consultar l'opinió dels veïns i comerciants de Pintor Picasso i el seu entorn, alguns dels quals han mostrat la seua sorpresa pel fet que no se'ls haja informat sobre la reurbanització del carrer i la reordenació del trànsit que es vol realitzar en la zona”.

El líder de Ciudadanos ha afirmat que “davant aquesta situació, li demanem a Jesús Villar, com a alcalde de Sant Vicent i regidor d'Urbanisme, que informe als principals afectats per aquest projecte de quins són les intencions de l'Ajuntament respecte a la conversió en zona de vianants de Pintor Picasso, i que així els veïns i comerciants puguen també donar el seu punt de vista i exposar les seues necessitats i inquietuds”.

El grup municipal de Cs ja va portar aquest assumpte al ple del passat 30 d'octubre després de tindre coneixement que molts comerciants i veïns de Pintor Picasso desconeixien l'existència d'aquest projecte. Des de l'equip de govern es va explicar que el projecte planteja una plataforma única en aquest carrer i que encara es desconeix en quin sentit anirà la reordenació dels accessos al centre històric de Sant Vicent. A més, van confirmar que no s'ha informat els veïns perquè el projecte està en fase d'estudi.

Pachi Pascual ha explicat que “estant d'acord que és necessari continuar avançant en la conversió en zona de vianants del centre històric de Sant Vicent i la mobilitat sostenible, el que reclamem és que es compte amb l'opinió dels veïns i comerciants, en aquest cas del carrer Pintor Picasso, perquè aquests projectes puguen tirar avant amb el major acord possible”. 

Pujar