Castellano

El Break danse s'uneix a l'oferta de les Escoles Esportives Municipals d'estiu

El Break danse s'uneix a l'oferta de les Escoles Esportives Municipals d'estiu
  • Esports ha obert el període de matriculació per al mes d'agost per a les activitats de les Escoles Esportives Municipals d'estiu

  • A més de totes les classes i esports que ja va oferir per a aquest juliol, com a novetat oferirà Break danse infantil a partir del pròxim mes

Aquesta modalitat de ball compta amb una oferta de 20 places i està destinada a xiquets i xiquetes nascuts entre el 2005 i 2012. No obstant això, des d'Esports indiquen que si hi ha joves més majors que estan interessats a participar es pot adaptar l'activitat. 

Les classes es desenvoluparan a la sala situada en el Rocòdrom els divendres de 19.00 a 21.00 hores. El monitor que impartisca aquestes sessions serà l'entrenador professional, David Albadalejo.  

Pilates, aeròbic, ioga, taitxí, padel i tennis per a xiquets i adults són la resta d'activitats que componen l'oferta i en les quals les ciutadania ja està participant.  

El regidor d'Esports, José Luis Lorenzo, ha assenyalat que “el break danse és un una modalitat de ball molt seguida pels nostres xiquets i xiquetes. Per això hem incorporat aquesta nova activitat a l'oferta per a el mes vinent d'agost”. 

Com matricular-se 

Les places disponibles per horaris per a cadascuna de l'activitats pot consultar-se en l'aplicació ‘Esports on-line’ a la qual pot accedir-se des de la secció d'Esports de la web municipal. 

La inscripció pot realitzar-se també en l'aplicació de ‘Esports on-line’ o de manera presencial sol·licitant cita prèvia al departament administratiu d'Esports a través del correu deportes@raspeig.org

Pujar