Castellano

Benestar Social avisarà als usuaris i usuàries mitjançant SMS de la seua cita prèvia

Benestar Social avisarà als usuaris i usuàries mitjançant SMS de la seua cita prèvia
  • A partir del pròxim dilluns 13 de juliol, l'àrea de Benestar Social posarà en marxa el sistema d'avís de cita prèvia mitjançant SMS

  • Aquest sistema permetrà als empleats atendre més dites i facilitarà l'accés als usuaris i usuàries

Un mètode que agilitarà els tràmits. Des del dia 13 de juliol les persones que tinguen cita en Benestar Social rebran un SMS el dia d'abans amb l'hora, el lloc i el professional que li atendrà. 

Amb la introducció d'aquest sistema, l'àrea deixarà de cridar personalment a les persones per a informar-los de la seua cita. De manera que aquesta línia quedarà disponible per a atendre altres crides.  

A més, el SMS serà suficient per a la identificació en centraleta de les persones que vinguen a la seua cita a l'Ajuntament. Bastarà amb ensenyar-ho als auxiliars de servei de l'entrada per a poder accedir. Evitant així que aquests empleats hagen de cridar als companys de Benestar Social per a confirmar l'arribada de la persona a la seua cita. 

La regidor de Benestar Social, Isabel Candela ha explicat que “aquest nou sistema ens permetrà ser més eficients en la gestió de les cites prèvia, al mateix temps que podrem rebre més dites i atendre més persones” 

A més, l'edil, ha avançat que aquest sistema d'avís mitjançant SMS també serà utilizaco per a informar de reunions, xarrades o activitats que puguen interessar als usuaris i usuàries de Benestar Social.

Pujar