Castellano

Associacions i clubs de Sant Vicent coneixen com potenciar la seua marca

Associacions i clubs de Sant Vicent coneixen com potenciar la seua marca
  • Durant la vesprada del passat divendres, les associacions i clubs esportius van aprendre com potenciar la seua marca i els beneficis que pot aportar-los el seu correcte ús en la xarrada ‘La importància de cuidar la imatge corporativa per a les entitats sa

  • Aquesta va ser l'última de les cites programes dins de les jornades del 50 aniversari de l'escut

MÉS FOTOS
Associacions i clubs de Sant Vicent coneixen com potenciar la seua marca - (foto 2)

La taula va estar composta pels publicistes Juan Gran i Maku Fernández; el dissenyador gràfic, Moisés Diéguez; i la impressora, Rosa Ellul. Com a públic, la xarrada va comptar amb l'alcalde, Jesús Villar; el regidor de Participació Ciutadana, José Luis Lorenzo; diferents membres de la Corporació Municipal; i representants d'associacions i clubs sanvicenteros.

A través d'una presentació participativa amb els presents, la publicista, Maku Fernández, va explicar que la marca és el símbol que representa a “les vostres entitats, i aquells llocs on la poseu us identificarà amb l'accions que desenvolupeu. És el que es coneix amb el terme anglés com branding”.

El publicista, Juan Gran, va basar la seua intervenció en la marca com a sentiment de pertinença a un lloc. “Els logotips han de ser capaços de produir en els receptors emocions i sentiment de pertinences. Han de fer que el públic els relacione directament amb Sant Vicent, lloc on tots aporteu amb el vostre treball un benefici a la nostra societat”.

El dissenyador gràfic, Moisés Diéguez, va explicar que per a la correcta difusió de la marca no és necessari crear un logotip nou, sinó que és suficient amb una remodelació o restyling. Una tècnica que la va mostrar al públic a través d'exemples de diferents entitats esportives i culturals que recentment l'han duta a terme com el F.C. Barcelona o l'Orquestra Filharmònica d'Hèlsinki. 

“El treball dels meus tres companys és el que finalment nosaltres els impressors ens encarreguem de traslladar-lo al medi físic”, va apuntar la impressora, Rosa Ellul. L'empresària va parlar sobre la necessitat de traslladar els dissenys correctament al medi físic, “perquè d'això depén causar bona impressió al nostre públic objectiu”.

La xarrada va finalitzar amb una ronda de preguntes per part del públic on els i les presents van poder resoldre els seus dubtes i inquietuds que els van sorgir durant les diferents intervencions.

Sobre els ponents

El publicista local, Juan Gran, posseeix més de tres dècades d'experiència en li món de la publicitat i la comunicació. És gerent de l'empresa JLC amb la qual presta servei a empreses privades i institucions públiques. 

Maku Fernández és formadora i publicista amb més de 14 anys d'experiència. Al llarg de la seua trajectòria ha pogut conéixer i aprendre en primera línia, el món de les arts gràfiques, la fotografia i les agències de comunicació. Actualment ofereix els seus serveis des de la seua empresa Maku&Chic.

Després d'oferir els seus serveis de disseny gràfic com a freelance, Moisés Diéguez, es va llançar i va fundar la seua pròpia empresa. Des del seu estudi, Graphitheque, Diéguez presta els seus serveis de disseny per a petita i mitjanes empreses, particulars i institucions.

Rosa Ellul forma part de la tercera generació d'impressors de la primera impremta que va ser oberta a Sant Vicent i que en 2020 compleix la seua 75 aniversari. A través de Gràfiques Ellul, dóna servei d'impressió a empreses i institucions en diferents suports gràfics.

Fi de les jornades 

La jornades programades amb motiu del 50 aniversari finalitzaran dilluns que ve 24 amb la inauguració del nou vinil de l'escultura situada en la rotonda del barri Santa Isabel.

Pujar