28 de novembre de 2020 28/11/20

Els ninots indultats de les Falles 2020 es coneixeran dilluns que ve

Els ninots indultats de les Falles 2020 es coneixeran dilluns que ve - (foto 1)
  • L'alerta sanitària obliga a canviar el funcionament de l'acte que també canvia de dia

Ja és oficial que les Falles 2020 se celebraran en gran el mes de juliol, però en l'actual mes de març en el qual ens trobem encara queden coses per resoldre entre elles les relacionades amb l'Exposició del Ninot.

La mostra que porta oberta quasi un mes ha anat recopilant els vots de tots els visitants per a saber quin de tots els ninots que alberga se salva de les flames, i aquesta és una decisió que no es pot ajornar. Amb això, des de JCF s'ha decidit comunicar els qui se salven del foc dilluns que ve 16 de març.

Ho farà durant l'Assemblea de Presidents que està previst se celebre a la nit en les instal·lacions de JCF i en la qual es debatrà la situació actual que travessen les festes de la ciutat. Un canvi en el calendari totalment justificat.

“En estar en una alerta sanitària, no es pot fer l'acte de manera tradicional perquè cal evitar les concentracions de gent. Cal ser molt prudents i seguir les pautes que ens han marcat pel bé de tots” apuntava el responsable de Cultura Festiva, Carlos Galiana.

A més, en els pròxims dies es comunicarà què ocorrerà amb la resta de ninots de l'exposició i com s'efectuarà el seu trasllat.

Pujar