21 de setembre de 2020 21/9/20

Junta Central Fallera aclareix la confusió de la gala de Fonteta

Junta Central Fallera aclareix la confusió de la gala de Fonteta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Junta Central Fallera aclareix la confusió de la gala de Fonteta - (foto 2)
  Junta Central Fallera aclareix la confusió de la gala de Fonteta - (foto 3)

  Els ho comptava elperiodic.com en l'edició d'aquest diumenge: la confusió que va marcar la gala de la Fonteta. Des de Junta Central Fallera van aclarir anit en un comunicat què és el que havia passat, eximint de tota culpa a l'eixida errònia de Marta Tendero Penalba, demanant disculpes per l'ocorregut i anunciant que a partir d'ara es verificarà la identitat de les candidates abans que isquen a l'escenari.

  Ací us deixem el comunicat:

  “La totalitat dels noms de candidates a Falleres Majors de València llegides pel Secretari General corresponen amb exactitud amb els depositats i custodiats davant notari pels components del jurat. L'eixida errònia de Marta Tendero Penalba - en un moment de confusió col·lectiva davant la similitud dels noms i cognoms amb una de les candidates triades - no ha d'atribuir-se a la preseleccionada en cap cas.

  En aquest sentit, volem reconéixer, exaltar i agrair la seua total enteresa, elegància i comprensió des del primer moment. Preguem tant per a ella, com per a les candidates, tot el respecte que mereixen, per part del col·lectiu faller, societat valenciana i mitjans de comunicació.

  De la mateixa manera, volem destacar la diligència i bon fer de les persones voluntàries de Junta Central Fallera tant en la gestió de l'esdeveniment com en l'àgil resposta, en un context d'imprescindible confidencialitat que els impedeix conéixer per endavant el llistat de candidates triades pels jurats i custodiada davant notari. Junta Central Fallera lamenta profundament l'ocorregut i agraeix la coresponsabilitat de les parts implicades en la seua àgil resolució.

  De la mateixa manera es compromet a minimitzar qualsevol incidència futura, comptant amb la col·laboració directa del jurat i l'assistència notarial, per a una verificació de la identitat de les candidates prèvia a la seua eixida a l'escenari”.

  Candidates a Fallera Major de València 2020

  Candidates a Fallera Major de València 2020Entrar en el especial
  Pujar