26 d’octubre de 2020 26/10/20

Una confusió marca la gala de la Fonteta

Una confusió marca la gala de la Fonteta - (foto 1)
  Galeria de fotos
  València - Falles 2020 - Elecció Candidates Falleres Majors - 01
  València - Falles 2020 - Elecció Candidates Falleres Majors - 01
  Galeria de fotos
  València - Falles 2020 - Elecció Candidates Falleres Majors - 02
  València - Falles 2020 - Elecció Candidates Falleres Majors - 02
  MÉS FOTOS
  Una confusió marca la gala de la Fonteta - (foto 2)
  Una confusió marca la gala de la Fonteta - (foto 3)
  Una confusió marca la gala de la Fonteta - (foto 4)
  Una confusió marca la gala de la Fonteta - (foto 5)
  Una confusió marca la gala de la Fonteta - (foto 6)

  Era una nit de les més fluixes viscudes en la Font de Sant Lluís. Acostumats a una gala amb gran desplegament de mitjans i uns espectacles de gran altura, el viscut enguany en la gala d'elecció de Falleres Majors de València i Corts d'Honor ha deixat bastant que desitjar.

  Més enllà d'una organització que haurà de treballar els errors per a futures ocasions, es va viure un fet insòlit pel qual va quedar marcada esta gran cita. La megafonia no era la millor possible i els nervis de les candidates van portar a una confusió que va suposar que una candidata isquera durant la lectura del veredicte quan el secretari general no havia dit el seu nom sinó un molt similar.

  Es va detectar l'error en el moment pel que després de la finalització de l'acte, amb l'himne regional, es va haver d'esperar per a les fotos protocol·làries a l'espera que s'esclariren els fets.

  Amb l'intercanvi de candidates realitzat entre bastidors i resolta la malifeta van poder atendre els mitjans les 26 afortunades que viuran un any com a màximes representants de les falles de 2020.

  Les 13 infantils triades van ser: Martina Bellver, Amelia Ricart, Carla Sahuquillo, Carla García, Natalia Vilanova, María Ayora, Cristina Patricia Marcos, Sara Rivas, Begoña Bonastre, Blanca Chaparro, Carla López, Claudia Guillén i Gabriela García.

  I les 13 majors triades pel jurat: Paula Navarro, Anna Adela Dugann Déborah Pascual, Consuelo Llobell, Helena Espert, Andrea Grau, Marta Tejedo, Yasmín Espí, Raquel Nebot, Yéssica Iranzo, Andrea Cea, Claudia Rodríguez i Marina Fagoaga.

  Després d'una intensa nit de nervis per a les candidates algunes veuen que es tanca un cicle en quedar-se en el camí mentre que unes altres, les 26 afortunades, continuaran amb les proves plantejades per sengles jurats fins al pròxim 16 d'octubre quan la trucada de l'alcalde revelarà els noms de les Falleres Majors de València de 2020.

  Pujar