3 de juny de 2020 3/6/20

Hogwarts Piules: el col·legi d'Harry Potter que arriba a València

Hogwarts Piules: el col·legi d'Harry Potter que arriba a València - (foto 1)
  • Els alumnes utilitzen varetes màgiques, entren a classe per mitjà de l'andana 9¾ i juguen al “esco-quidditch”

Que els alumnes lligen és el repte que s'han marcat en el Col·legi Escola Pia de València. Per a aconseguir-ho han creat el projecte Hogwarts- Piules, una iniciativa que ha fet que el centre es transforme completament en el col·legi d'Harry Potter.

Durant el mes de febrer totes les assignatures s'han impartit des de la perspectiva del món creat per J.K Rowling, fent que es bolquen els professors, alumnes i les seues famílies.

I és que el projecte es va iniciar el 10 de febrer i des de llavors tots els alumnes accedeixen al col·legi des de l'andana 9¾ per a agafar l'Exprés de Howgarts Piules i arribar a classe.

A més d'això el professorat i els alumnes s'han convertit en diferents personatges de la saga i durant més de 15 dies els protagonistes dels problemes de matemàtiques han sigut els propis personatges d'Harry Potter, en educació física han jugat al “esco-quidditch” i fins a han creat varetes màgiques per a tocar al ritme de la banda sonora en educació física.

Un concurs literari com a origen

Aquest projecte es va iniciar amb un concurs literari dirigit als estudiants de 4t de Primària fins a 2n de Batxiller. A través d'aquest els alumnes van poder fer un relat sobre Hogwarts-Piules, donant així regna solta a la seua imaginació.

A més, a partir d'aquests relats, s'ha rodat una pel·lícula en la qual intervenen els alumnes i professors i que es presentarà aquest dijous 27 de febrer.

Aquesta serà estrenada al públic, organitzant a més una festa en la qual s'esperen a més de 1.200 persones.

Pujar