27 d’octubre de 2020 27/10/20

Les esportistes valencianes Andrea Esteban i María Pina mostren les petjades de l'esport en Rambleta

Les esportistes valencianes Andrea Esteban i María Pina mostren les petjades de l'esport en Rambleta - (foto 1)
  • Durant la trobada s'abordarà la trajectòria de les protagonistes, la seua visió de l'ofici i el llarg camí de l'esport d'elit cap a la igualtat

MÉS FOTOS
Les esportistes valencianes Andrea Esteban i María Pina mostren les petjades de l'esport en Rambleta - (foto 2)

Les esportistes del nostre país han conquistat quotes de visibilitat mai abans conegudes. Això els atorga un paper de referents per a una nova generació, icones en un imaginari copat fins hui majoritàriament per noms masculins. Elles són les protagonistes d'un moviment per la igualtat, l'impacte de la qual va més enllà de la seua disciplina i que encara té un llarg camí per davant.

Eixe serà el tema central de la nova edició de Huellas, l'espai creat per Rambleta i Caixa Popular per a reflexionar sobre l'avindre de la nostra societat. En este nou capítol aprofundirem en el canvi de paradigma en l'esport, conversant amb dos figures que han arribat a l'escaló més alt de la seua carrera i l'han fet a València.

Les protagonistes de la jornada seran Andrea Esteban, exfutbolista de Levante UD i Valencia CF que ha fet el pas a la banqueta de la Selecció Valenciana Sub-15; i María Pina, una de les jugadores fonamentals de Valencia Basket. Indagarem en les seues trajectòries, en els obstacles salvats i els estímuls que les van portar a l'elit. També coneixerem la seua percepció de l'ofici, amb un ull en el present i un altre en el futur.

La trobada se celebrarà el 28 de febrer a les 20.30 de la vesprada. L'entrada és gratuïta prèvia descàrrega d'invitació. Pot descarregar-se en el següent enllaç: http://www.larambleta.com/eventos/ver/huellas-capitulo-ii-heroinas-del-balon 

Una reflexió sobre el que volem ser

Huellas s'estructura en una sèrie de converses guiades per una qüestió essencial: quin món estem deixant per als qui ens succeiran. El fòrum comptarà amb tres jornades durant la temporada, protagonitzades per un ampli espectre de veus, des de les més experimentades a les novelles. L'objectiu és contribuir a la reflexió i a millorar la nostra societat des d'una triple perspectiva: social, econòmica i ambiental.

Pujar