2 d’abril de 2020 2/4/20

Utiel es recupera de l'espectacular pedregada

Utiel es recupera de l'espectacular pedregada - (foto 1)
  • S'acordona la Porta del Sol d'Utiel per a restablir l'empedrat alçat per la tempesta

Ahir la intensa tempesta registrada a Utiel va descarregar més de 35 litres per metre quadrat i va cobrir de granís els carrers en tot just 1 hora. Aquesta climatologia adversa va provocar diverses inundacions en accessos al municipi i habitatges així com l'aixecament de llambordes en la Plaça Porta del Sol. Aquest mateix matí els operaris de l'Ajuntament d'Utiel han iniciat les tasques de recuperació en les zones afectades.

En concret, l'empedrat de la Plaça Porta del Sol es va desplaçar i va acabar alçant-se per la força de l'aigua el que va obligar a acordonar aquesta zona, col·locar un perímetre de seguretat i tallar-la al trànsit rodat deixant tancat l'accés a la C/ Canonge Muñoz. Hui ja s'han iniciat els treballs d'adequació i col·locació del paviment per a restablir la situació a la normalitat com més prompte millor. A més d'aquesta incidència, ahir la Policia Local d'Utiel rebia nombroses alertes d'emergències per inundacions en baixos d'edificis, soterranis i habitatges.

El pont de la C/Encreuaments així com l'accés a Utiel per la C/ Sant Ildefons també es van inundar. Un intens xàfec que ahir sorprenia els veïns d'Utiel i deixava imatges de carrers i carreteres annegadas cobertes d'un mantell blanc de granís.

Pujar