elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Incendi en una planta de reciclatge a la comarca d'Utiel-Requena: dos persones assistides per inhalació de fum

VÍDEO | Incendi en una planta de reciclatge a la comarca d'Utiel-Requena: dos persones assistides per inhalació de fum
  • Des de centenars de metres es pot observar una impressionant columna de fum negre

Incendi en la planta d'emmagatzematge de residus de Sant Antoni, a Requena, una població de la comarca d'Utiel-Requena.

El Centre d'Informació i Comunicació d'Urgències (CICU) ha informat que l'equip sanitari desplaçat en una unitat de SVB ha assistit a dos homes, de 39 i 41 anys, per inhalació de fum. El primer s'ha traslladat pels seus mitjans a l'hospital de Requena i el segon ha sigut evacuat en l'ambulància.

De l'incendi, flama molt l'atenció la impressionant columna de fum negre que es pot observar a centenars de metres.


Des del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana 112CV, s'han mobilitzat cinc dotacions de bombers del Consorci provincial de València i un oficial, un mitjà aeri i una unitat de Servici Vital Bàsic.

L'incendi afecta la zona exterior, que acumula tones de material de reciclatge com a bales de plàstic premsat. De moment no hi ha naus afectades i els bombers treballen en la seua protecció, segons el Consorci Provincial de Bombers de València.

Un altre incendi fa quasi un any

Cal recordar que al juliol de 2023, com els va comptar elperiodic.com, també es va produir un incendi en la planta de reciclatge de Sant Antoni que va estar tota la nit en flames. Diverses dotacions de bombers van estar treballant tota la nit fins a extingir les flames.

Pujar