elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut per matar un altre conductor en envair el carril contrari i abandonar-lo de matinada a Torrevella

Detingut per matar a un altre conductor al envaïr el carril contrari i abandonar-lo de matinada a Torrevieja
Detingut per matar a un altre conductor al envaïr el carril contrari i abandonar-lo de matinada a Torrevieja
  • Dantesca escena que va deixar el responsable del sinistre després d'abandonar el vehicle sinistrat i de l'home mort, finalment se l'ha trobat

MÉS FOTOS
Detingut per matar un altre conductor en envair el carril contrari i abandonar-lo de matinada a Torrevella - (foto 2)

Els ho avançava elperiodic.com: un conductor moria aquest diumenge de matinada en un xoc frontal entre dos cotxes a Torrevella. El causant de l'accident va envair el carril contrari, provocant la mort de l'altre conductor que sí que anava al costat correcte i, per si no n'hi haguera prou, va fugir del lloc dels fets abandonant el vehicle.

Doncs bé, la Guàrdia Civil ha aconseguit trobar l'autor, home de 29 anys d'edat de nacionalitat irlandesa que havia llogat el cotxe sinistrat i que podria enfrontar-se a una condemna de fins a quatre anys de presó per homicidi imprudent i abandonament del lloc del sinistre vial. El detingut ha passat a dependències del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1 de Torrevella, el qual n'ha decretat la posada en llibertat amb mesures cautelars.

El sinistre va tenir lloc el passat dissabte 2 de setembre, al voltant de les 4.50 hores, al punt quilomètric 57,450 de la carretera N-332 a l'altura del municipi de Torrevella. Un turisme va col·lisionar violentament amb un altre que circulava per la via. Després de l'impacte, el conductor del vehicle causant de l'accident va abandonar l'escena a peu.

Al lloc s'hi van traslladar agents de les unitats del Destacament de Trànsit de Torrevella, l'Equip d'Atestats i del Grup de Recerca i Anàlisi del Subsector de Trànsit (GIAT) de la Guàrdia Civil d'Alacant. Un cop al lloc, els serveis mèdics van confirmar la mort del conductor de l'automòbil.

En una primera fase, l'Equip d'Atestats d'Alacant i el GIAT van iniciar les investigacions, comptant amb el suport d'agents del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Torrevella. En aquesta fase, els investigadors van realitzar una exhaustiva inspecció de l'escena, una vegada per localitzar el presumpte autor, duent a terme investigacions relacionades amb el vehicle abandonat al lloc, el qual pertanyia a una empresa de lloguer. Els agents van observar que el contracte havia estat subscrit per una parella de nacionalitat irlandesa i una vegada identificades van extremar precaucions per evitar la ixida d'Espanya.

Finalment, els investigadors van aconseguir detenir el presumpte responsable, un home de 29 anys d'edat de nacionalitat irlandesa, i va ser investigat pels delictes d'homicidi imprudent i abandonament del lloc de l'accident.

El dia 4 de setembre, el detingut va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 1 del partit judicial de Torrevella, que va decretar la posada en llibertat amb la imposició de mesures cautelars.

Es recorda que aquest tipus de conductes porten amb 1 a 4 anys de presó pel delicte d'homicidi imprudent i el de 3 a 6 mesos de presó i la prohibició del dret de conduir per un termini de 6 mesos a 2 anys. abandonament del lloc del sinistre vial.

Pujar