elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrent coneixerà aquest cap de setmana a les seues Falleres Majors 2022

Torrent coneixerà aquest cap de setmana a les seues Falleres Majors 2022
  • 11 dones i 16 xiquetes aspiren a ser la màxima representació del món faller torrentí del pròxim any

MÉS FOTOS
Torrent coneixerà aquest cap de setmana a les seues Falleres Majors 2022 - (foto 2)

El ‘Camí d’un somni’ d'un grup de joves i xiquetes falleres de Torrent arriba a la seua fi. Després de participar amb intensitat els diferents actes organitzats per Junta Local Fallera que s'han anat desenvolupant al llarg de les passades setmanes, aquest dissabte 10 de juliol viuran un moment únic amb l'elecció de les Falleres Majors de Torrent 2022.

Enguany, són 11 les dones aspiren a representar a les Falles de Torrent 2022. D'altra banda, les candidates a l'elecció de Fallera Major Infantil sumen un total de 16 aspirants.

Dilluns passat 30 de juny, les candidates a Fallera Major de Torrent i Tribunals d'Honor 2022 van tenir el seu primer contacte amb els jutges encarregats d'aquest procés. El procés d'elecció de la fallera major de Torrent i la seua Cort d'Honor, que tindrà lloc aquest dissabte 10 de juliol a partir de les 22 hores, comptarà amb el següent Jurat: Xelo Devis Damia, Emilio Pacho Sorlí, Rossana Bernal González, Javier Marí Yago i Marina Civera Moreno.

El passat 26 de juny i 2 de juliol, les aspirants, al costat de la Fallera Major de Torrent, Alicia Pallardó, van gaudir de dos magnífics concerts a càrrec de les bandes de música de la Unió Musical de Torrent i del Cercle Catòlic, respectivament, en l'Àgora de Parc Central. Tot seguit a aquests concerts, es va lliurar les recompenses d'or amb fulles de llorer als fallers i falleres de la nostra ciutat mereixedors d'aquest reconeixement.

A més, el dissabte 3 de juliol, les integrants de ‘Camí d’un somni’ van passejar per la ciutat de València visitant llocs tan emblemàtics com el Museu d'Art de la Seda, el Mercat Central i la Plaça de la Verge al costat dels membres del jurat.

Finalment, aquest diumenge 5 de juliol, va tenir lloc el procés d'elecció de la Fallera Major de Torrent en L’Hort de Trénor. Durant aquest esdeveniment, les candidates, vestides amb les seues indumentàries falleres, es van presentar de manera oficial al jurat que aquest dissabte decidirà qui pren el relleu d'Alicia Pallardó Benavent i Sandris Peris Embuena com a Falleres Majors de Torrent 2022.

L'esdeveniment es durà a terme complint amb les mesures i protocols de seguretat establits per les autoritats sanitàries.

Pujar