28 de novembre de 2020 28/11/20

Una serp pitó atemoritza als veïns d'un barri de Torrent

Una serp pitó atemoritza als veïns d'un barri de Torrent - (foto 1)

    La serp és potser un dels animals que, al llarg de la història, més ha atemorit als humans, segurament per les seues implicacions bíbliques. No obstant açò, en este cas la por és real, i és que una família de Torrent ha perdut la serp que havia regalat al seu fill d'onze anys com a mascota.

    Pel que sembla, el rèptil va escapar del seu terrari mentre el jove propietari dormia, i després de molts intents de cerca en el propi habitatge, i fins i tot en un parc proper, la família i els veïns de l'immoble han acudit a la Policia Local de Torrent a denunciar l'estranya i preocupant desaparició.

    La tinença d'aquest tipus de serps, que no són verinoses però sí que poden atacar en cas de vore's amenaçades, té com a obligació el tenir en regla els pertinents permisos, alguna cosa que en el cas d'esta família torrentina es donava. Ara, després de moltes cerques, els veïns dels propietaris de l'animal temen que esta puga aparèixer en les seues cases, especialment en els seus vàters, ja que els animals d'esta espècie adoren els espais humits.

    Pujar