elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sara Garrigues i Paula Alapont són les Falleres Majors de Torrent 2022

Sara Garrigues i Paula Alapont són les Falleres Majors de Torrent 2022
  • De la falla Avinguda i Reina Sofia són les seleccionades com a màximes representants de les festes josefinas torrentinas de l'any que ve

MÉS FOTOS
Sara Garrigues i Paula Alapont són les Falleres Majors de Torrent 2022 - (foto 2)
Sara Garrigues i Paula Alapont són les Falleres Majors de Torrent 2022 - (foto 3)
Sara Garrigues i Paula Alapont són les Falleres Majors de Torrent 2022 - (foto 4)
Sara Garrigues i Paula Alapont són les Falleres Majors de Torrent 2022 - (foto 5)

Torrent ja té Falleres Majors per a l'exercici 2022. Ahir a la nit es va celebrar l'elecció de les Falleres Majors de Torrent i la seua respectiva Cort d'Honor per a les Falles de 2022 en l'Àgora del Parc Central. L'acte ha estat amenitzat per música d'òpera i entre llàgrimes i emoció les dues màximes representants del món faller torrentino han rebut el seu nou càrrec: Sara Garrigues com a Fallera Major i x com a Fallera Major Infantil per a l'exercici josefino de l'any que ve.

La Fallera Major de Torrent 2022, Sara Garrigues, de la falla Avinguda, té 24 anys i Professora d'Educació Infantil. Actualment, està acabant d'estudiar un Màster en Educació Especial i el compagina treballant en un menjador escolar. Les seues aficions són llegir, el cinema, escoltar música i passar temps amb els seus amics i família. Amb ella ja són dos anys consecutius que la falla Avinguda del municipi aconsegueix que la seua candidata siga la màxima representant de les festes josefinas torrentinas, ja que Alicia Pallardó, Fallera Major de Torrent 2021, també pertany a aqueixa comissió. A més, fa quatre anys, en el 2017, la triada per a representar a tots els fallers torrentinos, Carmen Sirvent, també pertanyia a aqueixa falla.

La Cort d'Honor de la Fallera Major de Torrent 2022 la formen: Sara Aparicio d'Ángel de l'Alcázar, Sonia Silla d'Antonio Pardo, Isabel Iniesta de Carrer Toledo, Nerea Olivares de Sant Patrons, Carla Cuñat de Barri Cotxera, Naomi León de Saragossa-Parc Central, Mª Carmen Martín de Segon Tram Avinguda i Sonia Hurtado de Lope de Rueda.

La Fallera Major Infantil de Torrent 2022, Paula Alapont, de la falla Avinguda Reina Sofia, té 12 anys i 1r d'ESO. Les seues aficions són pintar quadres, ballar en el grup de ball regional “L’o i dues”, passar temps amb la seua família, amics i el seu gos. El seu acte preferit és la Cremà.

La Cort d'Honor Infantil la formen les xiquetes: Lucía Mora Cano de la Plaça, Edith Moliner d'Antonio Pardo, Blanca Giménez d'Avinguda, Lucía Mora Santandreu de Sedaví, Carmen Furió de Plaza Sant Roc, Carla Arce de Barri Sant Gregori, Verónica Aguilar de Saragossa-Parc Central i María Sanabria de Cronista Vicent Beguer Esteve.

Les representants i les seues corts han estat acompanyades per familiars i amics, a més de la corporació municipal, el seu jurat, les falleres i cort d'enguany, les Falleres Majors de Sogorb i de la Fallera Major de València 2020-2021, Consuelo Llobell.

Pujar