9 de juliol de 2020 9/7/20

Presentats els equips de la Lliga Promeses Caixa Popular

Presentats els equips de la Lliga Promeses Caixa Popular - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Presentats els equips de la Lliga Promeses Caixa Popular - (foto 2)

  En l'acte de presentació van estar presents: Andrés Campos, diputat d'esports de València, Rafael Vidal, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Susi Ferrer, regidora d'esports de Torrent i Paco Alós, director de Responsabilitat Social de Caixa Popular

  El trinquet de Torrent va ser la seu de la presentació de la nova competició de tecnificació, la V Lliga promeses Caixa Popular d'escala i corda. Es van conéixer els detalls de la competició d'aquesta temporada i els integrants dels 5 equips que jugaran aquesta temporada. En total, es jugaran 13 partides, 10 en la primera fase, 2 de semifinals i la gran final. Les partides es disputaran als trinquets de Torrent, Pobla Vallbona, Petrer, Dénia, Pelayo, Sueca i Alfara del Patriarca. Al llarg de prop d'un mes i fins al diumenge 6 d'octubre, data de la gran final que es disputara en el trinquet d'Alfara del Patriarca, els joves jugadors podran gaudir de partides per a continuar millorant les seues prestacions esportives. Equips de 2019, V Lliga promeses Caixa Popular d'escala i corda:

  - Andrés CPV Riba-roja - Toni CPV Sella - Joan CPV Sella

  - Álex CPV Petrer - Natxo CPV Castalla - Amores CPV Petrer

  - Vicent CPV Vinalesa - Cuadrat CPV Meliana - Juan Carlos CPV Massamagrell

  - Carlos CPV Marquesat - Guillem CPV Alginet - Óscar CPV Pobla Vallbona

  - Jesús CPV Faura - Efrén CPV El Puig - Luis CPV Algimia

  En l'acte de presentació van estar presents al costat dels jugadors, familiars i directius dels clubs: Andrés Campos, diputat d'esports de València, Rafael Vidal, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Susi Ferrer, regidora d'esports de Torrent i Paco Alós, director de Responsabilitat Social de Caixa Popular.

  La regidora de Torrent va agrair donar el tret d'eixida a aquesta competició de les joves promeses, ja que Torrent, és una localitat que viu intensament la modalitat d'escala i corda com demostren la seua escola, club i el trinquet que any a any va millorant les seues característiques i ara a més sent propietat de l'Ajuntament. El responsable de Caixa Popular, comenta que és gratificant veure com cada any hi ha més jugadors que volen entrar en aquestes competicions no com en els primers anys on hi havia dificultats per a confeccionar els equips.

  També comenta que els jugadors han de continuar formant-se per a completar la seua formació integral com a persones. El vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana comenta que és una gran oportunitat de donar-se a conéixer i continuar progressant com a esportistes, més en aquesta època on no hi ha quasi partides per als més joves en els trinquets. El diputat d'esports comenta el gran esforç que està fent la Diputació de València per continuar potenciant tot el treball de les escoles, clubs, Ajuntaments i de la Federació de Pilota Valenciana, així com estar patrocinant els grans trofeus professionals de la Fundació de Pilota Valenciana.

  Pujar