20 de gener de 2021 20/1/21

Una parella de Torrent, atrapada a Nepal per la crisi del coronavirus

Una parella de Torrent, atrapada a Nepal per la crisi del coronavirus
Una parella de Torrent, atrapada a Nepal per la crisi del coronavirus
  • Carlos i Eva expliquen que la crisi sanitària ha esclatat mentre estaven en aquesta zona d'Àsia: “Volem tornar com més prompte millor a España”

Carlos i Eva estan desesperats. Són una parella de dos joves de Torrent que han quedat atrapats a Nepal en esclatar la crisi pel coronavirus. Tal com expliquen tots dos en un vídeo difós en xarxes socials, tots els vols estan cancel·lats, la situació del país és molt complicada i prompte començarà a escassejar el menjar: “Volem tornar com més prompte millor a Espanya”. Des de l'ambaixada espanyola els avanços són molt lents, expliquen, i per això sol·liciten al Ministeri d'Afers exteriors la seua repatriació a Espanya.

La crisi del coronavirus els va enxampar a les muntanyes i van decidir volar fins a Kàtmandu just un dia abans que es cancel·laren tots els vols. Però ara, en la capital, la situació és més complicada cada dia: “Som uns afortunats perquè una família de nepaleses ens va obrir les portes de la seua casa”.

Una sort que no han tingut altres compatriotes que es troben sense menjar, sense allotjament i sense poder tornar a Espanya. Cal tindre en compte que ara mateix és molt difícil trobar restaurants i allotjaments oberts al país.

Per aquest motiu, la parella demana la màxima difusió del seu cas “perquè puga arribar a les autoritats espanyoles. Volem que l'ambaixada

Pujar