elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una operació policial se salda amb dos detinguts a Torrent després de desmantellar un laboratori amb 176 plantes de marihuana persones

Una operació policial se salda amb dos detinguts a Torrent després de desmantellar un laboratori amb 176 plantes de marihuana persones
  • Tres persones més també han estat arrestades a València per distribuir droga a petita escala

Agents de la Policia Nacional han desmantellat un laboratori de cultiu de marihuana instal·lat en un habitatge de la localitat valenciana de Torrent i han intervingut 176 plantes. L'operació policial s'ha saldat, a més, amb la detenció d'un home i una dona, de 32 i 33 anys, respectivament, i origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Les investigacions per part de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udico) de Torrent es van iniciar després de tenir coneixement dels agents sobre la possible existència d'un laboratori de cultiu marihuana a l'interior d'un habitatge de la localitat.

Després de diverses investigacions, els policies van registrar el domicili sospitós, localitzant i intervenint 176 plantes de marihuana, així com transformadors, llums, aparells d'aire condicionat, ventiladors, filtres d'aire i extractors.

Per aquest motiu, els agents van detenir l'home i la dona com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els arrestats van ser posats en llibertat un cop escoltats en declaració.

Tres detinguts dedicats a la venda al detall a València

D'altra banda, agents de la Policia Nacional han detingut també a València ciutat a tres persones, dos homes i una dona, 34, 27 i 26 anys, respectivament, tots ells d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues , després a el parer distribuir substància estupefaent a petita escala des dels seus domicilis.

Els investigadors de la comissaria de Russafa i de Trànsits van dur a terme sengles vigilàncies i seguiments dels sospitosos, després de tenir coneixement, d'una banda, que una parella podria estar dedicant-se a la venda de droga des d'un habitatge ubicada al districte valencià de Russafa i, d'altra, que un home estaria distribuint marihuana des del seu pis situat a Trànsits.

Els agents finalment van registrar els dos domicilis, on van localitzar i van intervenir un total de 68 grams de marihuana, 0'6 grams de cocaïna, 1'1 grams d'haixix, 3.425 euros i una bàscula de precisió.

Per tot això, els policies van detenir els tres sospitosos com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Un d'ells ha passat a disposició judicial, mentre que els altres han estat posats en llibertat un cop escoltats en declaració després de ser advertits de l'obligació legal de comparèixer davant l'autoritat judicial.

Pujar