9 de juliol de 2020 9/7/20

La Lliga Promeses Caixa Popular es presenta a Torrent

La Lliga Promeses Caixa Popular es presenta a Torrent - (foto 1)
  • Demà dissabte 7 de setembre començara una nova competició de tecnificació, amb la presentació i primera partida de la lliga de promeses de la modalitat d'escala i corda

MÉS FOTOS
La Lliga Promeses Caixa Popular es presenta a Torrent - (foto 2)

Després de l'estiu arranquen les pimeras competicions de tecnificació. Serà el trinquet de Torrent l'escenari de la presentació del V Lliga promeses Caixa Popular d'escala i corda. Estaran presents el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Rafa Vidal, al costat del responsable del departament comercial de Caixa Popular, Paco Alos, els responsables de l'Ajuntament de Torrent i els tècnics de perfeccionament de la Federació de Pilota Valenciana al costat dels jugadors, familiars i directius dels clubs de procedència dels protagonistes de 2019. En la mateixa es coneixeran els detalls del campionat on participen 15 jugadors, 12 dels quals debutaran per primera vegada en aquesta competició de tecnificació, on es disputaran un total de 13 partides. La competició comença demà dissabte 7 de setembre i finalitza el diumenge 6 d'octubre, visitant els trinquets de Torrent, Pobla de Vallbona, Petrer, Dénia, Pelayo, Sueca i Alfara del Patriarca.

Els jugadors que jugaran aquesta edició són:

- Álex Albert, CPV Petrer, 16 anys

- Andrés Sancho, CPV Riba-roja, 18 anys

- Carlos Donat, CPV Marquesat, 19 anys

- Efrén Martí, CPV El Puig, 17 anys

- Francisco Amores, CPV Petrer, 17 anys

- Guillem Cuadrat, CPV Meliana, 19 anys

- Guillem Palau, CPV Alginet, 17 anys

- Jesús Talavera, CPV Faura, 18 anys

- Joan García, CPV Sella, 19 anys

- Juan Carlos Gallego, CPV Massamagrell, 16 anys

- Luis Martinez, CPV Algimia, 18 anys

- Natxo Martínez, CPV Castalla, 18 anys

- Óscar Martí, CPV Pobla Vallbona, 15 anys

- Toni Bou, CPV Sella, 18 anys

- Vicent Peydro, CPV Vinalesa, 19 anys

La temporada passada els campions d'aquesta competició van ser Yago de Castalla, Natxo de Castalla i Lluís d'Agost. Els tres jugadors que han participat en anteriors edicions són Jesús de Vilamarxant, Andrés de Bugarra i Natxo de Castalla, tots els altres debutaren aquesta temporada, en una competició on la mitjana d'edat no supera els 18 anys. Els equips d'aquesta edició es coneixeran demà dissabte en el trinquet durant l'acte de presentació de la competició.

MOTIU: Presentació de la V Lliga promeses Caixa Popular d'escala i corda.

LLOC: Trinquet de Torrent

DIA I HORA: Dissabte 7 de setembre a les 10 hores.

Després es jugarà la primera partida de la competició on participaran cinc jugadors de la provincia d´Alicant i un de la provincia de València.

Pujar