5 de juny de 2020 5/6/20

L'Ajuntament comença les labors de desbrossament i neteja del polígon Font del Gerro

L'Ajuntament comença les labors de desbrossament i neteja del polígon Font del Gerro - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament comença les labors de desbrossament i neteja del polígon Font del Gerro - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de la Brigada d'Ornat de l'empresa pública GESPA, ha començat una campanya de desbrossament i neteja en els carrers del Polígon Industrial Font del Gerro per a millorar la seua imatge i higiene.

  Els treballs d'adequació han començat per l'accés del carrer Ciutat de Sevilla des del casc urbà i van a continuar en les proximitats de l'eixida del carrer Vila de Madrid a la carretera CV-365. Posteriorment, s'intervindrà en els carrers Ciutat de Barcelona i Ciutat de Cartajena i a partir d'ací es començarà a actuar en la resta de carrers de la segona fase.

  Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos "aquests treballs, que s'estendran fins al 13 d'octubre, consisteixen en el desbrosse d'herbes, neteja i retallada de tanques de les zones enjardinades del polígon per a mantenir en condicions aquesta zona industrial i atendre les peticions de les empreses allí situades".

  Campos ha destacat que aquestes labors de condicionament se sumen a altres actuacions que l'Ajuntament ha dut a terme per a millorar el polígon com l'asfaltat de les principals vies, la instal·lació de 15 nous hidrants, la millora de la connexió de pluvials del túnel del carrer Bilbao o el segon túnel que el consistori està projectant per a unir les dues fases del polígon.

  Pujar