elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joan Baldoví demana a Torrent acabar amb l´infrafinançament valencià

Joan Baldoví demana a Torrent acabar amb l´infrafinançament valencià
  • Baldoví: “L’Horta Sud, amb 460.000 habitants necessita d’un transport públic que connecte les ciutats, descarbonitze les comunicacions i augmente els intercanvis comercials entre la població de la comarca”

“Els veïns i veïnes de l’Horta Sud, hui, al Segle XXI continuen encara sense poder traslladar-se en transport públic des de Torrent a Catarroja, o des de Silla a Alaqüàs; tampoc no poden desplaçar-se en tren o tramvia al seu lloc de treball des de Manises a Alfafar o des de Picassent a Quart”. Així ha descrit el diputat Joan Baldovi la manca de transport públic que pateix el vora mig milió de persones que viuen a la comarca de l’Horta Sud.

Baldoví ha reclamat que sense un sistema de finançament just i sense les inversions necessàries els valencians i les valencianes continuem desplaçant-nos sense poder evitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle i les partícules cancerígenes provinents del transport rodat.

El diputat de Compromís també ha destacat el gran impacte econòmic que suposaria una xarxa de transport públic eficient, competitiva, i sostenible a l’Horta Sud, que pel seu pes poblacional és fonamental per a avançar en la descarbonització de l’economia, la sostenibilitat de les nostres ciutats, i la creació de riquesa.

Finalment Joan Baldovi ha reclamat el vot per a Més Compromís com l’única opció d’estricta obediència dels interesos valencians el proper 10 de novembre.

Pujar