elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ASESINATO EN TORRENT

Detenen a un home per assassinar a la seua mare a Torrent

Detenen a un home per assassinar a la seua mare a Torrent
  • Els agents es van trobar a la dona tombada en el llit al costat d'un toll de sang

Agents de la Policia Nacional van detenir ahir a Torrent (València) a un home de 56 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi, després de pel que sembla posar fi a la vida de la seua mare d'avançada edat. Els agents van localitzar a l'anciana sobre el llit al costat d'un toll de sang, tapada amb un llençol però amb el rostre descobert replet d'hematomes i ferides.

Els fets es van produir el passat set d'octubre en la localitat valenciana de Torrent, quan un home va requerir assistència sanitària en el domicili en el qual convivia amb la seua mare de 88 anys, manifestant que la mateixa hauria mort.

Després de l'arribada dels serveis mèdics a l'habitatge, els sanitaris van alertar a la Sala 091, indicant als agents que en el domicili hi havia una dona d'avançada edat morta, amb ferides en la cara al costat d'un toll de sang.

Immediatament, els agents van acudir a l'habitatge i es van entrevistar amb el fill de la víctima, que li va manifestar que la seua mare es trobava morta en una habitació. L'home els va indicar que durant la nit es va despertar i en acudir al dormitori de la seua mare l'hauria trobada morta. A més, els va referir que el dia anterior, l'octogenària hauria patit pel que sembla episodis d'espasmes amb els quals s'hauria colpejat contra el sòl, ocasionant-los ferides en el rostre.

Els policies es van dirigir a l'estada i van observar el cos sense vida d'una anciana sobre el llit, tapat amb un llençol, encara que amb el rostre descobert ple de ferides i hematomes, per la qual cosa van donar avís a la comissió judicial que van procedir a l'alçament del cadàver.

Després de les primeres perquisicions, el grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial es va fer càrrec de les investigacions i van esbrinar que l'octogenària hauria mort de manera violenta. Després de les oportunes indagacions policials, els agents han detingut al fill de la víctima, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

L'arrestat, al qual li consten antecedents policials, ha passat aquest mateix matí a disposició judicial.

Pujar