elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Desarticulat un punt de venda de droga en un pis cèntric de Torrent

Desarticulat un punt de venda de droga en un pis cèntric de Torrent
  • En el pis els policies van localitzar i van intervenir prop de 14 grams de cocaïna; uns dos d'heroïna i 1,4 grams de marihuana

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Torrent a dues persones, una dona i un home de 25 i 46 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, després de pel que sembla vendre cocaïna i heroïna des d'un pis situat en un cèntric carrer de la localitat i molt pròxim a una escola infantil.

Les investigacions van començar el mes de març passat, després de tenir coneixement els agents que en un domicili de Torrent podria estar venent-se substancia estupefaent, comprovant en vigilàncies dutes a terme que efectivament hi havia un elevat tràfec de presumptes compradors que acudien a l'habitatge al llarg del dia. L'afluència era tal que els investigadors van detectar fins a 27 passes de droga en menys de tres hores.

Per aquest motiu, els agents van registrar el domicili, localitzant i detenint a un home i una dona com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, trobant a l'interior, a més, a altres cinc persones, quatre consumint substancies estupefaents i una cinquena que acabava d'accedir a l'immoble presumptament per a adquirir droga, per la qual cosa l'habitatge també funcionava, pel que sembla, com narco-pis.

En el registre els policies van intervenir prop de 14 grams de pel que sembla cocaïna; uns dos de pel que sembla heroïna; 1,4 grams de marihuana; 240 euros; tres bàscules de precisió; una navalla, així com anotacions sobre possibles compradors.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Pujar