20 d’octubre de 2020 20/10/20

Compromís per torrent va oferir a Ros reeditar el pacte del Botànic a l’inici de legislatura

  • Pau Alabajos: “Si es materialitza el pacte de Jesús Ros amb Ciudadanos el PSOE enterrarà definitivament les polítiques d’esquerres a Torrent”

Arran les notícies publicades pels diferents mitjans de comunicació, sobre l’imminent pacte a Torrent entre l’alcalde Ros (PSOE) i Ciudadanos, des de Compromís han volgut destacar que a l’inici de la legislatura el portaveu dels ecovalencianistes, Pau Alabajos, va oferir-li al PSOE la possibilitat de conformar un pacte del Botànic a Torrent, opció que va ser rebutjada per l’Alcalde Jesús Ros.

“Ara s’anuncia que el PSOE pactarà amb el partit de Toni Cantó a Torrent; tot i sabent que Ciudadanos Comunidad Valenciana és la franquícia territorial més Anti-Sanchista de tot l’Estat”, ha declarat Alabajos.

Des de Compromís s’ha volgut puntualitzar que, tot i respectar la llibertat de què cadascú trie els seus companys de viatge, és indubtable que Ros està negociant amb Cs per a enterrar el poc de socialisme que li quedava; “ja sabíem del tarannà conservador de Ros, però ara ja no valdran les seues homilies per a amagar-lo”, ha declarat Alabajos.

Finalment, i en referència a les declaracions de Toni Cantó, en les que afirmava que Compromís i Podemos governaven Torrent en coalició amb el Grup Socialista, des de Compromís s’ha explicat que el PSOE ha governat en solitari des que obtingué l’alcaldia en 2015, “per tant la nostra Coalició mai no ha format part del govern local i molt menys Podemos, que mai no ha tingut representació a l’Ajuntament de Torrent. És increïble que una persona tan indocumentada puga ser el màxim responsable d’un grup polític a les Corts Valencianes. O és un ignorant o menteix deliberadament, que no sé que és pitjor”, ha afirmat Alabajos, que ha recordat quan Toni Cantó va criticar la gestió de les platges d’Alacant, desconeixent que en eixa ciutat el seu partit governa amb coalició amb el PP.

Pujar