elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Busquen a un home desaparegut aquest cap de setmana a Torrent

Busquen a un home desaparegut aquest cap de setmana a Torrent
  • Es demana màxima col·laboració per a trobar a Juan Luis de 51 anys on va ser vist per última vegada en la localitat valenciana

No se sap res de Juan Luis des de diumenge passat 5 de setembre a la nit. L'última vegada que va ser vist va ser en la localitat valenciana de Torrent, municipi en el qual resideix. La seua parella i el seu fill Sergio han llançat la veu d'alarma perquè aparega.

Juan Luis té 51 anys, mesura 1,75 metres, pes al voltant d'uns 80 quilograms, té els ulls blaus i els cabells blancs i amb entrades. La roba que portava l'última vegada que va ser vist no coincideix amb la que ha de portar actualment, perquè va passar per la seua casa per a canviar-se, tal com relata el seu fill Sergio a elperiodic.com ja que va trobar aquesta roba descrita en el seu domicili.

No pateix cap malaltia ni presa cap medicació. Es desconeix quin pot haver sigut la causa de la seua sobtada desaparició.

Es prega màxima col·laboració i qualsevol informació que es conega sobre Juan Luis es demana que s'avise al seu fill Sergio a través del telèfon 607 45 94 73, així com a la Guàrdia Civil o a la Policia.

Pujar